Betoni- ja siltatyöt sekä työvoiman vuokraus Joensuusta

Pyydä tarjous!

Rakennustyö Happonen on siltatöiden ja betoniurakoinnin erikoisosaaja. Toteutamme haastavatkin valumuotti- ja siltatyöt lähes 10 vuoden kokemuksella Joensuusta käsin ympäri Suomen. Teemme työt alusta loppuun huolellisesti aina aikataulujen puitteissa. Kun tilaat betonirakenteet meiltä, saat takuulla kestävää ja lujaa jälkeä.

Siltatyöt

Urakoimme siltatyöt muotti-, valu- ja jännitystöistä aina valmiiseen lopputulokseen saakka. Teemme esimerkiksi joen ylittävät pienehköt sillat koko maan alueella. Toimimme myös isompien siltaprojektien alihankkijana.

Valutyöt

Teemme betonirakenteiden valumuottitöitä esimerkiksi sillanrakennuksen tarpeisiin ja isoille rakennustyömaille.

Purkutyöt

Puramme erityyppisten isojen betonirakenteiden valumuotit huolellisesti. Kokemuksemme muottitöistä takaa nopean ja aikataulussa pysyvän purkutyön kohteesta riippumatta. Teemme myös valumuottitöitä. Muotit rakennamme kestävästä puusta.

Työvoiman vuokraus

Vuokraamme osaavaa työvoimaa rakennusalan tarpeisiin Pohjois-Karjalassa ja koko maassa. Rakennustyö Happonen vuokraa kokeneet ja tunnolliset rakennusapumiehet ja kirvesmiehet monenlaisiin rakennusalan projekteihin. Kauttamme saat osaavaa ja motivoitunutta ammattiosaamista aina tarpeesi mukaan – nopeallakin varoitusajalla. Saat meiltä osaavat rakennusmiehet niin muutaman päivän keikkoihin kuin pitempiaikaisiin työsuhteisiin koko Suomen alueella.

Asiakkaitamme ovat suuret rakennusalan yhtiöt

Henkilöstövuokrauksemme on keskittynyt pääasiassa palvelemaan isoja rakennusalan toimijoita, joille järjestämme vuokratyöntekijöitä koko maan alueelle. Suosimme tuntilaskutusta ja tarjoamme mielellämme työvoimavuokrauspalveluja pidempiaikaiseen tarpeeseen.